Parket

Het grote voordeel van parket is de warme uitstraling dat het heeft. Je hebt flink wat keuze uit verschillende houtsoorten en parketvloeren gaan ook lange tijd mee. Warmte en leven in huis brengen kan dus zeker met parket, ook het aangename gevoel dat je hebt als je er met je blote voeten overheen loopt is voor velen iets dat door geen enkele soort vloerbedekking kan vervangen worden.

Bijkomend voordeel van parket is dat het een ideale manier is van isolatie voor je vloer. Parket ziet er warm uit, maar voelt ook warm aan. Oplettendheid is wel geboden als je er aan denkt om parket te combineren met vloerverwarming.

Parket zorgt voor een meerwaarde van uw woning. Hout wordt schaarser en duurder en een houten vloer betekent aldus een meerwaarde, al is het maar omdat de parketvloer meer karakter krijgt naarmate je de vloer meer en meer gebruikt.

 

Interesse in parket? We helpen U graag verder.

 


Gyprocwerken

Wij staan in voor de plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz… Zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw en renovatie, worden met de grootste zorg opgevolgd en afgewerkt.

En dit alles naar de specifieke wensen van de klant, hierbij bedoelen we de gestelde eisen aan brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, en het design.

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl bieden we systemen op basis van uw behoefte. Dit kan beginnen bij de afbraak van een oude constructie, gevolgd door de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, waarop vervolgens de platen worden vastgezet, om tenslotte te worden bijgewerkt met filler en finish.

 

Interesse in gyprokwerken? We helpen U graag verder.